Heeft u last van lekkage? Of wilt u uw vloerverwarming / leidingwerk opnieuw laten aanleggen? Kies dan voor Van den Ende Installatietechniek. Wij als loodgieter beschikken over ruime ervaring in het aanleggen en repareren  van diverse loodgieterswerkzaamheden. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide kennis van de toegepaste loodgieters materialen en zijn wij op de hoogte van de laatste loodgieters technieken. Het is ook mogelijk om een riool systeem aan te leggen, of de bestaande aan te passen voor bijvoorbeeld een aansluiting voor een vaatwasser of wasmachine. Voor diverse loodgieters werkzaamheden bent u bij Van den Ende Installatietechniek aan het juiste adres. Het verrichten van onderhoud aan uw gas- en watertoestellen en het verhelpen van storingen aan uw sanitaire toestellen zijn allemaal disciplines waarbinnen Van den Ende Installatietechniek u kan bijstaan.

Het vernieuwen, herstellen en opnieuw aanleggen van loodgieters werkzaamheden in en om uw woning is voor ons als loodgietersbedrijf een dagelijkse bezigheid. Daarnaast geven wij u graag advies. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Gas
Hierbij kunt u denken aan het om- of aanleggen van een gasleiding in verband met een nieuwe keuken, het plaatsen van een gashaard of vervanging van oude gasleidingen. Natuurlijk worden alle werkzaamheden volgens de voorschriften uitgevoerd en gecontroleerd op dichtheid. Veiligheid is tenslotte van groot belang.

Water
Water is een eerste levensbehoefte. In uw badkamer, keuken, toilet of buiten. We kunnen niet zonder. Comfort en luxe spelen daarin steeds meer een belangrijke rol; het is van groot belang dat u op het juiste moment over de juiste hoeveelheid water beschikt. Hier wordt bij de aanleg rekening mee gehouden.