Waarom een onderhoud Langere levensduur; Hierdoor stelt u de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel uit. Voorkomt storingen; Kleine problemen worden opgelost. Zo voorkomt u dat uw cv-ketel op een ongunstig moment uitvalt. Voorkomt dure reparatiekosten; Cv-ketel onderdelen gaan langer mee bij goed onderhoud. Energiezuinig; Een onderhouden ketel is energiezuiniger. Dit scheelt wel tot 10% op uw energierekening. Veiligheid; Reguliere inspecties verhogen de brandveiligheid en verlagen de kans op lekkage van koolmonoxide.

Wij zijn uw betrouwbare installateur voor de installatie, reparatie en onderhoud van cv-ketels /(cv) pellet kachels en voor aanleg van vloerverwarming en duurzame oplossingen. Kwaliteit en een klantgerichte service staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een eenmalige onderhoud vragen wij €125,00 ex btw en exclusief onderdelen.

Tarieven geldig t/m 31 december 2024.

Basis cv ketel

  • Binnen 24 uur hulp bij storing
  • Altijd bereikbaar
  • Periodiek onderhoud (om de 14 maanden)
  • Geen voorrijkosten

€ 10,85

Comfort cv ketel

  • Binnen 24 uur hulp bij storing
  • Altijd bereikbaar
  • Periodiek onderhoud (om de 14 maanden)
  • Geen voorrijkosten
  • Geen arbeidsloon

€ 13,95

Onderhoud Gaskachel

Vaak vergeten mensen het onderhoud van een gashaard. Je ziet namelijk niet altijd dat de gashaard ‘vies’ wordt. Toch is jaarlijks onderhoud wel van belang. Niet alleen voor het behoud van garantie maar vooral voor het voorkomen van problemen. Stof is eigenlijk de belangrijkste vijand van een gashaard. Als de omgeving van de waakvlam stoffig is dan zal de kachel steeds iets minder goed gaan branden. Ook kan er een probleem ontstaan bij het ontsteken van de gashaard of gaskachel. Veel mensen denken dat ze geen onderhoud hoeven te plegen omdat de kachel niet zo vaak aan staat. Niets is echter minder waar. Hoe minder de gashaard gebruikt wordt, des te meer risico op vervuiling en stof. Daarom is het ook zo belangrijk om de waakvlam altijd aan te laten staan. Ook in de zomerperiode. Doet u dat niet, dan is de kans groot dat u op den duur problemen krijgt met het aansteken van de gaskachel, net wanneer u de gashaard nodig heeft. Voorkomen is beter dan genezen! Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Schoorsteen vegen

Door één keer per jaar de schoorsteen te laten vegen kun je dit zoveel mogelijk voorkomen. Bij sommige kachels wordt het aangeraden om twee keer per jaar de schoorsteen te laten vegen. Wilt hier meer over weten dan kunt u contact met ons opnemen.