Er zijn verschillende speciale waterontharders voor particulier gebruik. Goed advies is belangrijk om de verwachtingen waar te kunnen maken en het comfort te kunnen verhogen en waarborgen. Van den Ende Installatietechniek helpt u graag verder om met u te kijken voor de beste oplossing die bij u past. Hieronder vindt u de voordelen op een rij.

Zacht water voor huid en haar

Ervaar de zachtheid van ontkalkt water. Een gevoelige huid of last van eczeem? Zacht water kan het verschil maken. Met het ontharde water dat u overal in uw huis beschikbaar heeft, gebruikt u ruim de helft minder zeep en shampoo. Zorg voor uw lichaam en geniet van de plezierige sensatie van ontkalkt water!

Betere prestaties en langere levensduur van uw apparatuur

Kalk in uw boiler, koffieapparaat, vaatwasser, wasmachine of Quooker vermindert de prestaties en verspilt onnodig veel energie. Maar ook de prestaties van uw douche worden door kalk sterk beïnvloed .Houd uw apparatuur in goede conditie en voed uw apparatuur met zacht water voor het maximale rendement en laat ze het werk verder voor u doen. Nu én in de toekomst.

Natuurlijk schoon

Zacht water betekent minder sop: zowel onder de douche, in de wasmachine, de vaatwasser en bij het schoonmaken zult u merken dat u de hoeveelheden minstens kunt halveren. U hoeft minder zout toe te voegen aan uw vaatwasser en wasverzachter wordt zelfs compleet overbodig.

Door minder gebruik van dit soort (agressieve) middelen, houdt u uw huid, haar, kleding en apparatuur in optimale conditie. En het levert aanzienlijke besparingen op. Niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu is dat een goed verhaal!

waterontharder